Tarina Suca No.2 ballerinojen takana

Suca No. 2 ballerinat tulivat muutaman mutkan kautta myyntiin vasta kesäkuun alussa. Ne saivat siitä huolimatta onneksi hyvän vastaanoton ja uskaltauduinkin melkein heti tekemään pienen lisätilauksen Italiaan.

Suca No. 2 ballerinoissa avainsanoja ovat ajattomuus, laatu, mukavuus ja arkikäyttö. Ne ovat klassisen muotoilunsa ansiosta ajattomat. Niitä voi surutta käyttää nyt ja tulevina vuosina. Ne ovat siistit ja tyylikkäät ja niillä jaksaa kävellä koko päivän. Lesti on mukavan leveä, mutta kengät ovat silti naisellisen ja siron näköiset. Ne sopivat melkein mihin tahansa tilaisuuteen. Ballerinan päällinen, vuori ja pohja ovat kaikki nahkaa. Suca No. 2 ballerinoissa tosiaan on myös vuori, jota harvoin näkee ballerinoissa. Se auttaa kenkää kestämään arkikäytössäkin monta vuotta.

Suca No. 2 ballerinat ovat täydellinen pari Suca No. 1 avokkaille. Ne voi ottaa mukaan ja vaihtaa jalkaan siinä vaiheessa kun ei enää jaksa kävellä korkeissa koroissa. Ja toisin kuin Suca No. 1 avokkailla, niillä voi ajaa autoa vaurioittamatta kenkää.

Valitsin ballerinoille neljä klassista väriä: mustan, kamelin, punaisen ja farkun sinisen. Musta menee hienosti kaiken kanssa, kameli on täydellinen farkku asujen kanssa jne.

picasa1

camel1

red3

blue3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *