Suca No. 1 Instagram kilpailun säännöt

Suca Companyn Suca No. 1 Instagram-kilpailun säännöt

  1. Järjestäjä

Suca Company Oy

Y-tunnus: 2577449-1

  1. Alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailu alkaa torstaina 3.12.2015 ja päättyy torstaina 31.12.2015 klo: 24.00 Suomen aikaa.

  1. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voi osallistua välillä 3.12.2015-31.12.2015 seuraamalla Suca Companya Instagramissa, tykkäämällä Suca Companyn julkaisemasta kuvasta Instagramissa sekä ottamalla kuvan itsestään ja julkaisemalla sen Instagramissa tunnisteella  #musthavesucashoes. Kuvan jakalan profiilin tulee olla julkinen, jotta voimme nähdä hänen jakamansa kilpailukuvan. Kuvan tulee viestittää sitä, että osallistuja todella haluaisi voittaa itselleen ja ystävälleen Suca No. 1 avokkaat. Mitä hauskempi kuva on, sen parempi. Kuvan jakaja on vastuussa siitä, että kuvassa esiintyviltä henkilöiltä on kysytty oikeus kilpailuun osallistumiseen ja lupa kuvan julkaisuun.

Osallistuminen on ilmaista. Osallistumisen yhteydessä osallistujien tulee tutustua kilpailun sääntöihin ja hyväksyä kilpailun säännöt. Järjestäjä pidättää oikeudet vilpillisten osallistumisien poistamiseen kilpailusta. Myös muita henkilöitä loukkaava tai häiritsevä sisältö tullaan poistamaan.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki kahdeksantoistavuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole kilpailun järjestelyihin osallistuneilla.

  1. Voittajan valinta

Kilpailun voittajan valinta suoritetaan 1.1.2016-3.1.2016 välisenä aikana kilpailun järjestäjän toimesta. Voittaja julkistetaan maanantaina 4.1.2016 Suca Companyn Instagram sivuilla, Suca Companyn Facebook sivuilla ja Suca Companyn blogissa.

Kilpailukuvia, jotka saapuvat 31.12.2015 klo:24.00 jälkeen ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailun yhteydessä.

Suca Companylla on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia Instagram sivuillaan, Facebook sivuillaan ja blogissaan. Suca Companylla on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta. Osallistumalla kilpailuun voittaja hyväksyy, että kilpailun järjestäjä voi haastatella voittajaa ja julkaista voittajasta artikkeleita.

  1. Palkinto

Kilpailun järjestäjä valitsee kaikkien kilpailuun osallistuneiden ystäväparien väliltä yhden ystäväparin, joka voittaa kahdet Suca No. 1 avokkaat a 159€. Kilpailun järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron.

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi.

Tarkemmat ohjeet voiton lunastamisesta kerrotaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä.Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.

  1. Markkinointilupa

Antamiasi yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen. Tietoja ei luovuteta edelleen Suca Companyn ulkopuolisten tahojen käyttöön. Suca Company on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta.

  1. Vastuut

Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkinnon voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Instagram ja Facebook eivät ole millään tavalla osallisia kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ja osallistujat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta koskien kilpailua.

  1. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

uusi kisakuva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *